8-5-2012
  Η λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ξεκίνησε το 1999. Είναι μια εκπαιδευτική δομή που ανήκει

στο Υπουργείο Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και φορέας υλοποίησης του έργου είναι το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας. Διοικητικά υπάγεται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

   Στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της μαθητικής Εστίας Νάουσας . Το κτηριακό συγκρότημα ανήκει στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας. Το σύνολο των εγκαταστάσεων φιλοξενούν και αξιοποιούνται από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και τη σχολή Αστυφυλάκων.

   Παρέχει τη δυνατότητα φιλοξενίας εκπαιδευτικών ομάδων, υλοποιώντας μονοήμερα και πολυήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα που αναπτύσσονται στο φυσικό περιβάλλον του Βερμίου, κατά μήκος του ποταμού Αράπιτσα, στις γεωργικές εκτάσεις της ευρύτερης περιοχής, στον ιστό της Νάουσας και της Βέροιας.

* * *

   Το σχολείο μας συμμετείχε στην "Υλοποίηση περιβαλλοντικού προγράμματος και ένταξη στο Εθνικό Δίκτυο Βιομηχανική Κληρονομιά που οργανώνει το ΚΠΕ Νάουσας, με θέμα ?Η τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας στα Ιωάννινα.?
   Συμμετείχαν οι μαθητές: Από τα τμήματα Στ1, Στ2 και Στ3
  Εκπαιδευτικοί: Βασδέκης Ιωάννης (ΠΕ70), Χουλιάρας Βασίλειος (ΠΕ70), Ροντογιάννης Θεόδωρος (ΠΕ70), Κουταλά Δήμητρα (ΠΕ70) και Ζδράβου Πολυξένη (ΠΕ 19-20)

--> Φωτογραφίες --> ΚΠΕ Νάουσας

Περισσότερα στο http://kpenaousas.gr/