Αγαπητοί γονείς,

Εν όψει της επαναλειτουργίας του σχολείου μας τη Δευτέρα 01-06-2020, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο θα λειτουργεί  καθημερινά από τις 08:00’ έως τις 13:15’.

Δεν θα λειτουργήσει το Ολοήμερο.

 Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 63314/ΓΔ4/26-05-2020 ΚΥΑ για την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προς αποφυγή συγχρωτισμού κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών μας  θα ισχύσουν τα παρακάτω:

  •           Οι  τάξεις  Α’ και Β’  θα εισέρχονται και θα αποχωρούν από τη βόρεια είσοδο του σχολείου (επί της οδού Μορδεχάι Φρεζή).
  •          Οι τάξεις Γ’ και Δ’  θα εισέρχονται και θα αποχωρούν από την κεντρική είσοδο του σχολείου (επί της οδού Δ. Ιωάννου).
  •         Οι τάξεις Ε’ και Στ’   θα εισέρχονται και θα αποχωρούν από τη νότια  είσοδο –κάτω αυλή του σχολείου (επί της οδού Δ. Ιωάννου).

Κατά την είσοδο στο σχολείο οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να παραμένουν εντός των αιθουσών τους (καθώς δεν θα πραγματοποιείται η πρωινή προσευχή). Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην τήρηση των μεταξύ τους αποστάσεων (1,5 - 2 μέτρα).

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ το κυλικείο του σχολείου θα παραμείνει κλειστό, οπότε οι μαθητές πρέπει να φροντίσουν να έχουν φαγητό και νερό μαζί τους όπως και έναν μαρκαδόρο  πίνακα για προσωπική χρήση.

Σας γνωστοποιούμε  πως τα σχολικά γεύματα θα ξεκινήσουν πιθανώς από την ερχόμενη Δευτέρα 01-06-2020.

Στις καταστάσεις που ακολουθούν μπορείτε να ενημερωθείτε για τα υποτμήματα των τάξεων και τις ημέρες παρακολούθησης μαθημάτων των παιδιών σας.

                                                                                                          Εκ της Διευθύνσεως

Καταστάσεις με τα υποτμήματα που θα λειτουργήσουν από 1-6-2020.

(κλικ στο τμήμα που σας ενδιαφέρει)

 


A υποτμήμα

 

Β υποτμήμα