Το τραγούδι των νικητών έχει καθιερωθεί να είναι το... "we are the champions" των Queen. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση στο τραγούδι

προσθέτουμε και τη λέξη..."ALL" (όλοι). Γιατί στο Run and Out, υπάρχουν όπως είναι γνωστό μόνο νικητές. Έτσι..."we are ALL the champions". Και είμαστε όλοι φίλοι και τους φετινούς τελικούς των Δημοτικών Σχολείων τους χάρηκαν όλα τα παιδιά. Και η χαρά τους είναι η δική μας δύναμη.

    Ο επίσημος προσκεκλημένος μας Έρικ Μικ, έμεινε κατενθουσιασμένος απ' την προσπάθεια και την ομαδικότητα των παιδιών και όπως τόνισε δεν μπορεί να θυμηθεί αθλήματα που να μπορούν να βάλουν τόσο κόσμο σε ομαδική προσπάθεια και ενίσχυση. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας βοήθησαν για μια ακόμη φορά. Την AIPS Europe, την γαλακτοβιομηχανία "Δωδώνη",  το εργοστάσιο ζωοοτροφών "Viozois S.A.", την Εκδοτική-Εκτυπωτική Ηπείρου, το εργαστήριο ασημικών Ν. Γκόλας, το κανάλι +Plus, το εστιατόριο "Μυροβόλος", το young magazine, το Δ.Σ. και το προσωπικό του ΕΑΝΚΙ Λιμνοπούλας, την εταιρία ρούχων p-line, τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν τις εκδηλώσεις και βέβαια το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού.

    Ευχαριστούμε αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες: την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Θεοδώρα Χουλιάρα, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κ. Νικόλαο Κολιό, τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κ. Χρίστο Παπαγεωργίου, το Σύμβουλο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου κ. Στέφανο Τσιάλο, τους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων, το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, καθώς και τους πολλούς γονείς που βρέθηκαν στις κερκίδες και όλους όσους βοηθούν πάντα. Και πάνω απ' όλα ένα τεράστιο ευχαριστώ μαζί με την ευγνωμοσύνη μας στα παιδιά που κρατούν με την αγάπη τους το άθλημα ζωντανό.

   Για την ιστορία πρωταθλητής αναδείχθηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, που κέρδισε στον τελικό το 2ο Ανατολής. Ακολούθησαν κατά σειρά το 3ο Μαρμάρων, το 19ο Ιωαννίνων, το 24ο Ιωαννίνων και το 9ο Ιωαννίνων. Επειδή όλοι ήταν νικητές, σε όλους δόθηκαν ίδια κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα.

   Τα σκήπτρα του... "υπερπρωταθλητή" διατήρησε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, που νίκησε το 3ο Ιωαννίνων στο Σούπερ Καπ. Αναλυτικά οι αγώνες:
3ο Ιωαννίνων - 10ο Ιωαννίνων 0-3[7-11(1 δίποντο), 9-13(1 δίποντο), 9-11(1 δίποντο)], 2ο Ανατολής - 3ο Ιωαννίνων 0-3[12(1 δίποντο)-13(1 δίποντο), 9-12(1 δίποντο), 10(1 δίποντο)-12(1 δίποντο), 3ο Μαρμάρων - 19ο Ιωαννίνων 2,5-0,5[9-7, 13(1 δίποντο)-12(1 δίποντο),11-11], 9ο Ιωαννίνων - 24ο Ιωαννίνων 0-3[5-10, 3-12(1 δίποντο), 6-12].

   Ευχαριστούμε και πρώτα ο Θεός και του χρόνου να είμαστε καλά!

 

Φωτογραφίες:  Πρωτάθλημα Run&Out 2014

 

Ιστοσελίδα:   http://runandout.gr/