Με εξαιρετική επιτυχία γιορτάστηκε φέτος στην αυλή του σχολείου μας η 2η Γιορτή της Άνοιξης την παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.

 

Μαζί με τους πρωταγωνιστές (γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί) με πολύ παιχνίδι, κέφι, χορό αλλά και φαγητό γίναμε όλοι μια μοναδική παρέα.

Τα παιχνίδια και η καταπληκτική ορχήστρα των παιδιών άνοιξαν την γιορτή η οποία και έκλεισε με τους ήχους της καταπληκτικής παραδοσιακής ορχήστρας του Μάκη Μπουροδήμου , της ερμηνείας του κ. Ευάγγελου και γονέων μαθητών μας στα υπόλοιπα μουσικά όργανα.

Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και με την συνεργασία τους καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την όμορφη γιορτή. Τους ανθρώπους που «ψήθηκαν» για να ψήσουν τα πεντανόστιμα σουβλάκια. Τους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Το παρόν Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και τα μελλοντικά παίρνουν δύναμη μέσα από την χαρά των παιδιών ,από την συμπαράσταση και αποδοχή των γονέων για να συνεχίζουν την εθελοντική τους προσφορά χωρίς διακρίσεις στη σχολική μας κοινότητα.

 

Φωτογραφίες:  2η Γιορτή Άνοιξης

.

2giorti promo