Επίσκεψη Κινητής Μονάδας μέσω του Προγράμματος ιατρικού ελέγχου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α «Υγεία για Όλους» της Οργάνωσης των Ιατρών του Κόσμου, στην πόλη των Ιωαννίνων.

                Τα Δημοτικά Ιατρεία Αλληλεγγύης και το Δημοτικό Φαρμακείο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α) Δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τους Ιατρούς του Κόσμου, πραγματοποιεί για δεύτερη φορά ενέργειες, για την υλοποίηση του προγράμματος ιατρικού ελέγχου «Υγεία για Όλους» σε πολίτες του δήμου Ιωαννιτών.

            Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί πανανθρώπινο δικαίωμα, οι Γιατροί του Κόσμου θα προσφέρουν παιδιατρικό, γυναικολογικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο στους πολίτες του Δήμου μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους και θα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες :

  • Γυναικολογική εξέταση

Τεστ Παπανικολάου

Ενδοκολπικός Υπέρηχος &

Υπέρηχος κάτω κοιλίας

Ψηλάφηση Μαστού

  • Οφθαλμολογικό Διαγνωστικό έλεγχο

Διαθλαστικός έλεγχος με μέτρηση οπτικής οξύτητας

Τονομέτρηση για έλεγχο ενδοφθάλμιας πίεσης

Εξέταση στην σχισμοειδή λυχνία πρόσθιου & οπίσθιου ημιμορίου του οφθαλμού

  • Παιδιατρικό διαγνωστικό έλεγχο

Κλινική Εξέταση & Έλεγχος Εμβολίων – Εμβολιασμός

                Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, από τις 9:00 το πρωί έως 16:00 το μεσημέρι, στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων και Φαρμακείου Αλληλεγγύης, στο ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ., επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και αποφυγή συνωστισμού κλείνονται ραντεβού στα παρακάτω τηλέφωνα: 2651304760 & 4761.

               

Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση βιβλιαρίων υγείας των παιδιών.

ΠΕΜΠΤΗ 19 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

9:00 έως 16:00

Στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων & Φαρμακείου Αλληλεγγύης Δήμου Ιωαννιτών

Στο ΚΕΠΑΒΙ

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

 

 

«Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας,

Αλληλεγγύης &Προσχολικής Αγωγής».

Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Πληροφορίες: Σάρρα Έφη

Τηλ. Επικοινωνίας : 2651001037

Φαξ: 2651001036

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web-site: www.okpapa.gr