Έκθεση Μοντελισμού ΕΜΙ

     Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων διοργανώνει ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ από τις 1 Μαΐου έως και τις 3 Μαΐου 2015

στον φιλόξενο χώρο του φουαγιέ του πολιτιστικού πολυχώρου "Δημήτρης Χατζής" (παλαιά σφαγεία), στην Οδό Μακαρίου, τον οποίο ευγενικά παραχωρεί ο Δήμος Ιωαννιτών.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
1/5 - Παρασκευή 10:00 - 21:00 (Πρωτομαγιά)
2/5 - Σάββατο 10:00 - 21:00
3/5 - Κυριακή 10:00 - 15:00

Η ΕΜΙ είναι ο αρχαιότερος σύλλογος μοντελισμού στην χώρα μας, δραστηριοποιούμενη διαρκώς στον χώρο του μοντελισμού από το 1992, με σκοπό την συνεργασία των μοντελιστών και την διάδοση του χόμπυ.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν στατικά και τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα όλων των τύπων των μελών μας, αλλά και μοντελιστών από διάφορους ελληνικούς και ξένους συλλόγους..

Κεντρικό θέμα της φετινής έκθεσης θα είναι ο ελληνοϊταλικός πόλεμος και τα αεροσκάφη που έλαβαν μέρος εκατέρωθεν. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά αφιέρωμα στο νεανικό μοντελιστικό εργαστήρι που πραγματοποίησε η ΕΜΙ σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τις διευθύνσεις του 5ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων. Το σεμινάριο διήρκεσε 3 περίπου μήνες σε εβδομαδιαία βάση και συμμετείχαν παιδιά της Ε' και ΣΤ' τάξης του σχολείου, υπό την καθοδήγηση μελών της ΕΜΙ. Οι κατασκευές των παιδιών θα παρουσιαστούν σε ιδιαίτερο χώρο στην έκθεση.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

Για τους μοντελιστές μη μέλη της ΕΜΙ που επιθυμούν να συμμετάσχουν υπάρχει χρέωση 1 ευρώ ανά έκθεμα με μέγιστο τα 5 ευρώ. Οι ανήλικοι μοντελιστές εξαιρούνται της χρέωσης.

Όροι συμμετοχής:
1) Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσ/αδήποτε μοντελιστής/τρια.
2) Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να παρουσιάσει όσα μοντέλα επιθυμεί...

ekth mod 2

 

Φωτογραφίες από την έκθεση: Έκθεση ΕΜΙ, μοντέλα

ESR ΡάδιοΕπισκέψεις

Σήμερα 0

Χτες 4

Σύνολο 57280