Ανακοίνωση - Πρόσκληση

  Οι Σύλλογοι γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων (Καρδαμίτσια), 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων (Αμπελόκηποι) και Δημοτικού Σχολείου Σταυρακίου

σας προσκαλούν να έρθετε στην ημέρα ενημέρωσης ? εθελοντικής αιμοδοσίας που συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 .

Η εκδήλωση αυτή αποτελείται από δύο μέρη.

    Στο πρώτο μέρος που αρχίζει στις 17:00, ο Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής/Παιδοαιματολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και γονέας παιδιού που φοιτά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαρμάρων, κ. Μάκης Αλέξανδρος θα ενημερώσει τα παιδιά που θα έρθουν μαζί με τους γονείς τους για το τι είναι αιμοδοσία όπως επίσης και για την σημασία του εθελοντισμού. 

   Στο δεύτερο μέρος που αρχίζει στις 17:30 και μέχρι 20:30 με την βοήθεια της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χατζηκώστα θα συλλεχτεί αίμα και έτσι θα έχουν την ευκαιρία τα παιδιά να παραδειγματιστούν από τις πράξεις μας για την εθελοντική αιμοδοσία. Είναι σημαντικό δε να αναφέρουμε ότι το αίμα που θα συλλεχθεί θα δοθεί για τις ανάγκες του Αντιαναιμικού Συλλόγου Ιωαννίνων, για τον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης από την Πρόεδρό της την κα Ράπτη Παναγιώτα.

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων     

Το  Δ.Σ. Συλλόγου  Γονέων 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων   

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Σταυρακίου