ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
10ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

TAX. Δ/ΝΣΗ: Δ. ΙΩΑΝΝΟΥ 25
Τ.Κ 45445 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 14-06-12

   Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.
   Με την λήξη της σχολικής χρονιάς ως Δ.Σ του Συλλόγου θα θέλαμε αρχικά να ευχηθούμε στον καθένα προσωπικά ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
   Σαν γονείς αλλά και γενικότερα σαν πολίτες βιώνουμε όλοι μας καθημερινά κάποιες δύσκολες καταστάσεις, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο.
   Ως σύλλογος έχουμε την βασική αρχή να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας και να έχουν πάντα όσο το δυνατόν καλύτερες εντυπώσεις από το σχολικό τους περιβάλλον και τελικά να μένει σε αυτά μια ευχάριστη ανάμνηση.
   Πιστεύουμε λοιπόν ότι στο μέτρο του δυνατού αυτό το πετύχαμε αλλά παρόλα αυτά πάντα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο.
   Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της αρχής αποφασίσαμε ότι σαν Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να θυμίσουμε στους γονείς κάποια πράγματα που έγιναν από την πλευρά του συλλόγου έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να έχει μια πλήρη άποψη για την δράση μας.
   Επειδή το έγγραφο είναι καθαρά ενημερωτικό δεν θα θέλαμε να πλατειάσουμε και να σας κουράσουμε, θα αναφέρουμε επιγραμματικά τις δράσεις μας.

1. Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις οι οποίες περιελάμβαναν κάποια δώρα (βιβλία) τα οποία δόθηκαν στα παιδιά καθώς και την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ανά τμήματα στην οποία δόθηκε επιπλέον δώρο στα παιδιά που κέρδισαν το φλουρί. Ουσιαστική ήταν η παρέμβαση του συλλόγου στην διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ το οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει καλύτερο με επιπλέον συμμετοχή τον παιδιών.
2. Ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε συνεργασία με την Τροχαία Ιωαννίνων την οποία και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση της.
3. Ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών η οποία παρόλα τα προβλήματα που υπήρξαν ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα να μπορέσουμε σαν Σχολείο να ενισχύσουμε οικονομικά το Χαμόγελο του Παιδιού στις μέρες των Χριστουγέννων.
4. Διοργάνωση αποκριάτικου πάρτι στο χώρο του σχολείου όπου η συμμετοχή τόσο των παιδιών όσο και των γονέων (γλυκά, πίτες, κ.λ.π) ήταν για ακόμη μια χρονιά μεγάλη.
5. Δενδροφύτευση στο χώρο της αυλής του σχολείου.
6. Διοργάνωση από το Σύλλογο των εκδρομών, οι οποίες έγιναν πλέον παράδοση στο σχολείο μας, σε Αθήνα για την Έκτη (τριήμερη) και σε Θεσσαλονίκη (διήμερη) για την Πέμπτη.
7. Τελετή αποφοίτησης της Έκτης όπου δόθηκε ένα αναμνηστικό πακέτο στα παιδιά για να θυμούνται το πέρασμα τους από το σχολείο μας.
8. Συμμετοχή με χρηματικό ποσό σαν χορηγία του συλλόγου στους αγώνες RUN&ΟUΤ που διοργανώθηκαν από το σχολειό μας.
9. Μονοήμερη εκδρομή της Έκτης στο Μεσολόγγι για την αποφοίτησή τους.

10. Συνεχής παρουσία των μελών του Διοικητικού συμβουλίου (εκπροσώπων) σε Επιτροπές που έχουν ορισθεί ή έχουν προσκληθεί, με ταυτόχρονες επισκέψεις σε Φορείς (Δήμος Ιωαννιτών κ.λ.π ).

  Πιστεύουμε ότι στο μέτρο του δυνατού καταφέραμε κάποια πράγματα αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μεγάλος.
  Η σχολική χρονιά για τα παιδιά έκλεισε αλλά για μας ξεκίνησε η επόμενη για την οποία πρέπει να εργαστούμε πιο σκληρά γιατί πάντα μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που έγινε.
 

  Σας ευχαριστούμε που για ακόμη μια χρονιά ως μέλη του Συλλόγου ήσασταν δίπλα μας και στηρίξατε τις δράσεις του Συλλόγου.

 Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος


Μπουκουβάλα  Μαρία
  Ο Γραμματέας 

Μπαλτάς Γιώργος