run&out logoΜία όμορφη εκδήλωση για το παιχνίδι του Run And Out φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 17-3-2017, στο Πανεπιστημιακό Κλειστό Γυμναστήριο.

Το άθλημα του δραστήριου εκπαιδευτικού Μιχάλη Μερτζιανίδη και των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, έχει αρχίσει να κερδίζει και σχολεία εκτός Ιωαννίνων. Έτσι την Παρασκευή διοργανώθηκε η «Γιορτή φιλοξενίας» όπου φιλοξενήθηκαν 43 παιδιά της Δ' Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νυδρίου Λευκάδας.
Η γυμνάστρια του σχολείου, κα Όλγα Θέμου και τα παιδιά είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και ζήτησαν να μάθουν για το run and out και ταξίδεψαν ως τα Γιάννινα.


Τα «τεταρτάκια» του 10ου Δημοτικού (τρία τμήματα) και το Δημοτικό Σταυρακίου (δύο τμήματα) ανέλαβαν δράση και το παιχνίδι ξεκίνησε.
Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες ενώ ήταν η πρώτη φορά που έπαιζαν run and out μαθητές της 4ης Τάξης ενώ δεν ήταν τυχαίο που η εκδήλωση έλαβε χώρα στο γυμναστήριο του Πανεπιστημίου, αφού η κίνηση ήταν συμβολική για τη σύνθεση των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης.
Εκτός από το παιχνίδι, τα παιδιά έφτιαξαν ένα πανό με τα ονόματα τους, πήραν μπλούζες και διπλώματα, ενώ τους μοιράστηκαν και γλυκά από τα Ζαχαροπλαστεία «Καλατζόγλου».
Τα παιδιά έφυγαν χαμογελαστά από την όμορφη αυτή εκδήλωση, και ήταν μία ακόμη απόδειξη ότι δίκαια τιμήθηκαν ο Μιχάλης Μερτζιανίδης και οι μαθητές με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Fair Play.

Πηγή: Το Σουτ

sout 17 3

stayraki 17 3

10o 17 3