ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
    Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών που επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στην κλήρωση για την εγγραφή στην Α΄ Τάξη του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων ότι από 21 μέχρι 31 Μαΐου 2012 θα πρέπει να υποβάλουν στο Γυμνάσιο τα εξής δικαιολογητικά: (τα σχετικά έντυπα υπάρχουν στο Σχολείο)
1)    Αίτηση
2)    Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι είναι κηδεμόνες των υποψήφιων μαθητών και δεν έχουν υποβάλει παρόμοια αίτηση συμμετοχής σε άλλο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο.
3)    Δήλωσηότι αναλαμβάνουν την υποχρέωση να προσκομίσουν στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής, το αργότερο μέχρι την παραμονή διενέργειας της κλήρωσης, βεβαίωση του Διευθυντή του Γυμνασίου προέλευσης του μαθητή, στην οποία θα πιστοποιείται η εγγραφή του σε αυτό για το Σχολικό έτος 2012-2013. Δεν θα γίνονται δεκτά δικαιολογητικά την ημέρα της κλήρωσης.
 
    Η εγγραφή των μαθητών θα γίνει με την αριθμ. 52375/Γ2/09-05-2012 του ΥΠΔΒΜΘ ύστερα από κλήρωση που θα διεξαχθεί, παρουσία γονέων, την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 ώρα 09:00 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου.
    Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι απόφοιτοι Δημοτικού Σχολείου που έχουν ήδη εγγραφεί, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, στην Πρώτη (Α΄) τάξη οποιουδήποτε Γυμνασίου.
    Ο αριθμός των μαθητών, οι οποίοι θα κληρωθούν για εγγραφή, θα ανακοινωθεί μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των μαθητών της Πρώτης (Α΄) τάξης του λήγοντος Σχολικού έτους.
 
Ιωάννινα 11 Μαΐου 2012
Η Διευθύντρια
Ερασμία Ζαβιτσάνου


Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86