Η αρπαγή της Ευρώπης είναι το πρωτοσέλιδο στο τελευταίο SOUT , ενώ στη σελίδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γίνεται αναφορά στην επίσκεψη της ομάδας στο σχολείο μας με τον τίτλο "Επίσκεψη στους?

Πασολέδες του 10ου Δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων" και ακολουθεί το παρακάτω άρθρο:

   Ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία της πόλης μας (περισσότεροι των 350 μαθητών) το 10ο δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων επισκέφθηκε αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών μας , με επικεφαλής τον προπονητή μας Γιάννη Χριστόπουλο, αποτελούμενη από τους Τζημόπουλο, De Vincenti, Lila και Vila.
   Οι νεαροί μαθητές υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και αποθέωσαν την αντιπροσωπεία της ομάδας μας που δεν χόρταινε να απολαμβάνει τα παιδικά χαμόγελα ενώ τα  συνθήματα με  κυρίαρχο το «ΠΑΣ  ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ» κυριολεκτικά δονούσαν συθέμελα τις εγκαταστάσεις του σχολείου.
   Οι μαθητές επιφύλαξαν  και μια μεγάλη έκπληξη στην αντιπροσωπεία της ομάδας μας εφόσον τραγούδησαν ένα καινούριο ύμνο για τον ΠΑΣ που την μουσική και τους στίχους έγραψε η δασκάλα τους των μουσικών κα Σοφία Αγιοπετρίτου.
   Οι ποδοσφαιριστές μας και ο κόουτς φωτογραφήθηκαν με όλα τα παιδιά , μοίρασαν αυτόγραφα ενώ  τους δόθηκαν και φόρεσαν μπλούζες με τα ονόματά τους , της ομάδας RUN AND OUT του σχολείου . Όπως είναι γνωστό στο 10ο δημοτικό σχολείο δημιουργήθηκε το άθλημα του  RUN AND OUT που τόσο ραγδαία αναπτύσσεται και διαδίδεται σε όλη την Ελλάδα.
   Με το τέλος της επίσκεψης τα παιδιά δώρισαν στην ομάδα μας καρικατούρα με θέμα την «ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», που φιλοτέχνησε ο Δημήτρης Δημαρέλος και ζωγραφιές μαθητών με θέμα τον ΠΑΣ, που παρέλαβε ο Γιάννης Χριστόπουλος
   Η λατρεία των μαθητών του 10ου δημοτικού  για τον AJAX ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, και ο ενθουσιασμός που προκάλεσε η παρουσία των ποδοσφαιριστών και του προπονητή μας στο σχολείο είναι ένα δείγμα του πόσο κοντά στην ομάδα μας βρίσκεται η νέα γενιά των οπαδών μας.
   Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί  τον  Διευθυντή του σχολείου Γιάννη Βασδέκη, τους Συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων για την εξαιρετική φιλοξενία τους .